DCTI - Departamentul de Calculatoare si Tehnologia Informatiei

Te afli aici: Educatie > Licenta > Examen Licenta

Examen Licenta

Lista de teme/domenii propuse pentru examenul de licenta pentru anul 2019-2020

 

Calendarul elaborarii si sustinerii proiectului de licenta 

Dupa alegerea temei proiectului de licenta si afisarea ei pe site-ul departamentului (3 noiembrie), studentii trebuie sa urmeze un calendar prestabilit. Calendarul contine urmatoarele etape obligatorii:

1) Alegerea temei de licenta, pana pe data de 2 decembrie. Cererea de alegere a temei se va depune la Secretariatul Departamentului si va avea atat semnatura studentului, cat si a cadrului didactic coordonator.

 2) Elaborarea unui document reprezentand planul proiectului de licenta. Un document 'template' pentru acesta il puteti gasi aici.

Planul proiectului trebuie realizat impreuna cu coordonatorul temei si aprobat de catre acesta, iar apoi el trebuie listat, semnat de catre student si coordonator si adus la Secretariatul departamentului.
Data limita pentru elaborarea si trimiterea planului proiectului este 6-17 ianuarie.

3) Documentul final al proiectului trebuie terminat pana la data de 15 iunie. Documentul final este un document oficial si trebuie incarcat pe site-ul evidentei studentilor, in format PDF.  Forma listata a documentului trebuie predata secretarului de comisie. Un document 'template' pentru formatul documentului final al proiectului de licenta il puteti gasi aici. Documentul trebuie sa contina aproximativ 50-80 de pagini.

4) Informatiile finale privind depunerea proiectelor de licenta, precum si sustinerea examenului de licenta, vor fi anuntate in timp util pe pagina facultatii.

5) Programarea studentilor pentru examenul de licenta va fi facuta de catre secretarii comisiilor de licenta si vor fi afisate pe pagina departamentului.

« prec  |   sus  |   urm»
en

Noutati

6.01.2020:  S-a extins data limita pentru predarea planului de proiect atat pentru licente cat si pentru disertatii pana la 17 ianuarie inclusiv.

3.11.2019: S-au afisat listele de teme/domenii de proiect licenta si disertatie propuse de profesorii indrumatori

21.06.2019: Datele pentru sustinerea lucrarilor finale de licenta sunt 4,5 Iulie iar lucrarile linale de disertatie vor fi sustinute pe 7 Iulie.

05.02.2019: S-au stabilit programarile pentru sustinerea lucrarilor finale din sesiunea feb 2019: Licenta CR, Licenta CE, Disertatie IS-ICC 

12.09.2018: S-a stabilit programarea pentru examenul de licenta la sectiile calculatoare romana si calculatoare engleza

05.02.2018: S-a stabilit programarea pentru examenul de licenta la sectiile calculatoare romana si calculatoare engleza

29.01.2018: Examenul de licenta se va programa in data de 6.02 iar cel de disertatie pe 07.02

08.09.2017: S-au afisat listele de teme de disertatie si licenta.

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică,
Blvd. Decebal nr. 107, RO-200440, Craiova, România